Monday, July 8, 2013

Pengenalan

Assalamualaikum kepada semua yang membaca..
Sebagaimana yang semua tahu, Yaya telah pun mempunyai blog yang diberi nama Celoteh Cik Yaya.
dan blog baru ini hanyalah untuk simpanan semua penghasilan karya Yaya..
bila difikirkan..terasa bercampur baur pulak bila Yaya nak kongsi karya dengan blog CCY sebab di CCY, Yaya lebih more open nak story mory kisah diri..dan the better ways to seperate karya and blog yang seakan diari tu, I decide to create new blog..
tapi blog ni bukanlah baru sahaja dibuat..jangan salah faham, blog ni sudah di create sejak pertengahan bulan April 2013 lagi..cuma baru sahaja dipublish..segala yang pernah dientrikan disini sebelum ini akan kekal menjadi draft..
Jangan salah faham pulak ya..jangan fikir Yaya meniru sesiapa okey ^_^.. mungkin ianya hanya kebetulan..
menulis dapat menenangkan fikiran..dengan menulis kita dapat satu kepuasan..jadi Yaya cuba mencari satu ruang hanya untuk hasil dari sentuhan idea yang selalu muncul secara tiba-tiba.
jadi Yaya harap semua dapat menerima dengan kehadiran blog baru Yaya ni..

4 comments:

  1. gud luck dear...mula-mula pelik jugak knpa yaya buat blog ni..hehe.).

    ReplyDelete
  2. hehehehhe....ini bukan blog yang hari tu ke sis?

    ReplyDelete

Sila beri pandangan anda.
Bahasa jiwa bangsa.